Na een lange loopbaan als medisch maatschappelijk werker in het ziekenhuis, heb ik zeer recent de overstap gemaakt richting het onderwijs. Sinds augustus dit jaar ben ik gestart als docent, coach en supervisor bij de opleiding AD Services, Welzijn en Zorg van de NHL Stenden Social Studies

Hier komt mijn expertise vanuit de praktijk en als supervisor en coach op alle gebieden samen. Mijn drive hierin is (beginnende) professionals goed voor te bereiden op het werkveld, waar ze alle dagen voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Echter mooie uitdagingen, waarin het mensenwerk in al zijn verbindingen, uitingen en kleuringen samenkomt. Waarin je als zorgprofessional bijdraagt aan het vergroten van het welzijn en ontwikkeling van de ander.

Werken vanuit passie
Vanuit mijn eigen werkzaamheden in de zorg heb ik gezien dat er binnen dit werk veel van je gevraagd wordt als persoon en eigen kwetsbaarheid. Om in de begeleiding hier iets in te kunnen betekenen, ben ik in 2017 de tweejarige Post-HBO opleiding Begeleidingskunde gaan doen aan Hanzehogeschool in Groningen. Deze expertise heb ik in de afgelopen twee jaar onder andere kunnen inzetten in de begeleiding aan zorg professionals, die geconfronteerd werden met uiteenlopende corona gerelateerde problematiek.

Ik ben van mening dat inzicht in eigen functioneren aan de basis staat om op een gezonde manier te bewegen binnen de kaders van je organisatie, beroep en wie je bent als persoon. Hierdoor kan je passie ten aanzien van je beroep en wie je wilt zijn als individu blijven stromen. Het belang van goede zelfzorg onderschrijf ik hierbij.

Kunnen en durven uiten
Om tot leren en ontwikkelen te komen staat voor mij het creëren van een veilige leeromgeving aan de basis, van waaruit het soms leerzaam mag schuren. Als supervisor en coach nodig ik je dan ook uit om in het ongemak van ‘niet weten’, te komen tot nieuwe inzichten, ontdekkingen en bewustwording.

Het volgende citaat van een supervisant onderschrijft wat ik probeer na te streven in het contact:

“Elke emotie, elk verhaal en elke gedachte mocht er zijn. In elke opmerking voelde ik
oprechtheid, eerlijkheid en echte aandacht vanuit jou. Het voelde alsof ik écht gezien
werd”.

Student Pedagogiek, NHL Stenden

Contact
Twijfel je nog of supervisie of coaching iets voor jou zal zijn? Stel vooral de vragen door mij te bellen, mailen of via WhatsApp. Ik sta open voor een vrijblijvende afspraak, waar geen kosten aan verbonden zijn. Dit om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik ben geregistreerd bij de landelijke beroepsvereniging LVSC, wat betekent dat ik mij middels scholing en intervisie ook zelf blijf ontwikkelen. Hiermee waarborg ik de kwaliteit van de begeleiding.

Meer informatie over mijn loopbaan en werkervaring is te lezen op LinkedIn
Geregistreerd bij de beroepsvereniging LVSC
KvK-nummer: 72401125