Ben je op zoek naar een nieuwe balans in de huidige coronapandemie? Of na een ingrijpende gebeurtenis? Heb je een gerichte hulpvraag waar je eens met een ander naar zou willen kijken? Heb je het idee dat je meer zou kunnen en willen dan wat je nu laat zien? Of zit je even niet zo lekker in je vel en weet je niet zo goed waardoor?
Dan is coaching een geschikte begeleidingsmethode om samen een en ander in kaart te brengen. Dit kan zowel werk- als privé gerelateerd zijn.

Idealen en kwaliteiten
In de coaching ben ik geïnspireerd door de essentie van krachtgericht coachen. Hierbij gaat het om afstemming ten aanzien van idealen en persoonlijke kwaliteiten. Maar ook om bewustwording van interne belemmeringen.

Oplossingsgericht
Interessant is de vraag achter de vraag. Ik werk resultaat- en oplossingsgerichte gericht, waarbij waardering is voor wat al goed gaat en waarop verder gebouwd kan worden. Het hier-en-nu is daarbij het uitgangspunt, met aandacht voor kwetsuren en identiteitsvragen. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de sociale context en maatschappelijke thema’s.

Vragen uit de praktijk:
• Hoe vind ik een nieuwe balans na een ingrijpende gebeurtenis?
• Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen en doortastender worden?
• Hoe kan ik beter omgaan met emoties binnen werk- en privé situaties?
• Hoe houd ik grip op werkdruk?
• Hoe kan ik makkelijker omgaan met spanningen en conflictsituaties?
• Wat kan ik doen ten aanzien van een gezonde werk- en privé balans?

Praktische informatie
Na een kennismakingsgesprek zullen gemiddeld vijf à zes gesprekken voldoende zijn om zelf weer verder te kunnen. Coaching is maatwerk. Ik geef graag een persoonlijk advies. Bel of mail mij voor verdere mogelijkheden.